Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové uniformy

20. 3. 2009

Tak už konečně máme slibované a očekávané nové uniformy. Jsou sice dost drahé, ale docela ujdou. Doufám že každému (jsme zatím jen čtyři) padnou a nebudou problémy při oblékání, že někdo přibral či dokonce zhubnul (což bych se móóóc divil). Tři uniformy jsme zaplatili z výdělku uspořadané zábavy, což bylo 12.910,-Kč a jednu nám zaplatila obec, tj 4.303,-Kč. Jestli se nám povede příští rok uspořádat opět zábavu, můžeme v nákupu uniforem pokračovat. Jen přemýšlím jak a kde ty uniformy skladovat, aby byly stále při ruce a v dosahu v případě že někdo nebude mít čas se do ní obléknout. Tak mě napadlo, což požádat obec o zakoupení či zhotovení skříně do hasičárny, kde by se uniformy daly? Už jsem totiž Karla Vojtu požádal o skříně které se budou vyřazovat ze zasedačky aby jsme je daly do hasičárny, kde se budou myslím hodit. Co vy všichni na to?

Zde jen přikládám žádost na OÚ o proplacení jedné uniformy:

 

Zastupitelstvo OÚ Stranný 

Žádost :

       Žádáme tímto o příspěvek na vycházkové uniformy pro SDH Stranný. Celková suma na pořízení  čtyř  uniforem  činí   17 200,- Kč,  tj. 4 300,- Kč  na  jednu  uniformu.  Žádáme o příspěvek pouze na jednu uniformu. Zbytek zaplatíme z výtěžku uspořádané zábavy a z peněz SDH. Tyto uniformy používají hasiči vesměs na akce kde reprezentují nejen samotné hasiče, ale i obec Stranný. (pohřby, slavnostní příležitosti, soutěže…………) 

 

 Předem děkujeme za kladné vyřízení žádosti

S pozdravem 

 

Josef Červ                                                                   Libor Juračka

starosta SDH Stranný                                                            velitel SDH Stranný

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skříň

(Josef, 27. 3. 2009 17:31)

Já si nemyslím, že by to bylo zas tak hrozný. Když by se daly do igelitu, které jsou přiložený..... Je to jen se dohodnout. Ale určitě se bude skříň hodit na zásahové mundůry, které máme slíbené od ministerstva vnitra. (měly by jsme vyfasovat pět zásahových kompletů, počítám tak do měsíce až dvou) A ty by měly být rozhodně v hasičárně. Ale jen posílejte komentáře a návrhy jak uskladnit uniformy či zásahové monterky s botama.

ree

(ivisek, 26. 3. 2009 9:23)

Ahoj,ty skříně by se mohli hodit na uložení věcí potřebných co se týče stříkačky ale uniformy bych tam možná nedávala,myslím si že by tam byli ve vlhku.Nevím ,to je můj názor