Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohlasy na Společenský večer v Bělici

17. 2. 2010

Koukám, že návštěvnost po sobotní zábavě stoupla a všichni jsou zvědaví jaké budou komentáře ke zmiňované zábavě. A ono nic. Opět se nikdo nenašel aby okomentoval zábavu, či přiložil nějaký ten komentář. Ale to mě už nepřekvapuje. Atak si dovolím komentář napsat já.

Letošní společenský večer v Bělici konaný v sobotu 13. února si troufám říct vydařil skvěle. A to i přes menší návštěvnost jak loni. Nezaznamenal jsem zatím žádné stížnosti či postesky k organizaci, kapele ani tombole. Tombola na letošní zábavě proběhla naprosto bez závad a hlavně hodně rychle, bez zbytečných průtahů a problémů s vydáváním (kromě tahání pytlů s obilím, které byly o půlnoci těžší než před začátkem, kdy jsme je nosili na místo odkud se vydávala tombola). Průběh tomboly byl opravdu rychlý. A to i navzdory velkému počtu cen, kterých se letos sešlo 130 – 140. Ceny jsem počítal do 120 a pak už jsem přestal mít přehled, protože ještě dost cen přinesli lidi přímo na zábavu. Sešlo se nám poměrně velký počet dortů a rolád o které byl mimořádný zájem (ani se nedivím, už na pohled byly dorty a rolády opravdu  k nakousnutí). Jak už jsem psal na začátku o menší účasti, tak opravdu to tak bylo. Ale na druhou stranu se v Bělici sešli lidé, kteří se chtěli bavit a také se bavili!!!!! A někteří do pozdních ranních hodin, což k hasičské zábavě samozřejmě patří. A hasičské zábavy či jiné akce jsou součástí kultury na vesnici.  

Na závěr bych chtěl poděkovat všem sponzorům, dárcům cen do tomboly, spoluorganizátorům a všem zúčastněným za zdárný průběh zábavy.

 

Josef Červ, starosta SDH Stranný

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář