Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj ve stolním tenise O malý pohárek hasičů ze Stranného 2010

5. 10. 2010

Opět si zopakujeme letos turnaj ve stolním tenise. A to 6.11. 2010 v zasedací místnosti OÚ Stranný. Začátek turnaje plánujeme na 13.00 hodin místního času (prosím o srovnání hodinek těch hráčů, kteří se chystají z různých časových pásem na tuto akci). Sportovní obuv na přezutí sebou. Nezapomenout si doma formu a dobrou náladu!!! Malé občerstvení zajištěno. Všichni jste srdečně zváni! Po zkušenostech z února hlavně ženy , dívky, snoubenky manželky i milenky! A opět se bude hrát hlavně o čest a slávu!!!

(prosím o rozšíření této informace mezi potenciální zájemce o účasti na této akci)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vydařilo se

(JoB, 11. 11. 2010 15:23)

Turnaj se opravdu letos vydařil, i když některé zápasy za moc nestály, viď Josef. Zato ve finále se hrál kvalitní stolní tenis a opravdu hezky se na některé výměny koukalo. Organizačně to bylo zvládnuté perfektně a co se týče Josef tvé hádanky, odpověď znám, ale nerad bych připravil o možnost hádat další. Každopádně pořadatelům velké díky.

Výsledky turnaje

(Josef, 10. 11. 2010 12:20)

Máme za sebou další vydařenou akci, a to 3. ročník turnaje ve stolním tenise „O malý pohárek SDH Stranný“. Turnaje se zúčastnilo 17 mužů a 6 žen. Opět jsme zvolili systém čtyř skupin po čtyřech (jedna byla po pěti) s tím, že do následných vyřazovacích bojů postoupí první čtyři a bude se hrát vyřazovacím způsobem. Hrálo se na dva vítězné sety a finále na tři vítězné sety. Ženy hrály systémem každá s každou a rozhodoval počet vyhraných setů. Jelikož se hrálo po odehrání základních skupin vyřazovacím systémem, neurčovali jsme místa od sedmého po sedmnáctého. Ale jelikož jsme měli natištěné diplomy do dvanáctého místa, tak jsme v rámci pravomocí pořadatelů, určili následné pořadí: 12.místo- Petr Pátek, 11.místo Martin, 10.místo Martin Mlejnek(pan Bílej), 9.místo Václav Šeba, 8.místo Honza, 7.místo Milan Matas a od šestého místa se odehrála o pořadí mimořádně kvalitní utkání. 6.místo Jaroslav Šmídek, 5.místo Josef Červ, 4.místo Josef Buzek, 3. místo Jakub Pastora, 2. místo Lukáš a první místo po krásném vyrovnaném finálovém utkání obsadil Petr Diblík.
V soutěži žen, kde se hrálo systémem každý s každým, jsme určili pořadí všech zúčastněných žen. Šesté místo obsadila Markéta, páté místo obsadila babička Ivana, čtvrté místo obsadila Martina, třetí Zuzka, druhé Alena a krásné první místo bez porážky obsadila Hanka Buzková.
Na závěr bych chtěl poděkovat všem zúčastněným za krásné sportovní odpoledne, za super atmosféru a příjemnou obsluhu babičce Ivaně. Za přípravu a následný úklid zasedačky nevím komu poděkovat dříve. Zkuste hádat kdo všechno se podílel na sobotním odnášení stolů, židlí, stavění hracích stolů a následném nedělním úklidu zasedačky. Malá nápověda - těch možností moc není.
Josef Červ starosta SDH Stranný