Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj ve stolním tenise O malý pohárek hasičů ze Stranného

29. 9. 2009

Pro velký úspěch si ještě letos zopakujeme turnaj ve stolním tenise A to 10.10.2009 v zasedací místnosti OÚ Stranný. Zápis do startovní listiny a začátek turnaje plánujeme na 12.30 hod. Sportovní obuv na přezutí sebou. Nezapomenout si doma formu a dobrou náladu!!! Malé  občerstvení zajištěno. Všichni jste srdečně zváni! Po zkušenostech z února hlavně ženy , dívky, snoubenky manželky i milenky! Nečekejte žádné velké ceny a odměny, tentokrát si jen parádně zahrajeme a dobře se pobavíme!!!

(prosím o rozšíření této informace mezi potenciální zájemce o účasti na této akci)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výsledky turnaje!!!

(Josef, 17. 10. 2009 15:50)

Předem se omlouvám za zpoždění napsání výsledků turnaje ve stolním tenise, ale na to musím mít tu správnou náladu a hlavně trochu času.
Myslím že se nám opět podařila uspořádat dost dobrá akce s velkou účastí sportovců z širokého dalekého okolí. Celkem se tohoto turnaje zúčastnilo 16 borců a 6 borkyň. Turnaj byl rozdělen na kategorii mužů a kategorii žen, kde se hrálo systémem každý s každým na dva malé sety se závěrečným součtem bodů.
Opět se nám domácím nepodařilo získat cennou trofej putovní pohár a tentokrát si ho odvezl Mirek Dvořák z Poříčí nad Sázavou (Vencův šéf z práce).
Kategorii žen vyhrála tolik obletovaná Zuzka nejhezčím mužem turnaje Jiřinou alias Manekýnem.
Byly zde k vidění opravdu kvalitní zápasy a čelo turnaje bylo velmi vyrovnané což vypovídá to,že ani jeden ze zúčastněných neměl plný počet možných bodů.
A tady je výsledková listina Turnaje O pohárek SDH Stranný:

Kategorie ženy: 1. Zuzka 2. Alena
3. Markéta
4. Týna
5. Hanka
6. Ivana zvaná Mamba

Kategorie muži: 1. Mirek Dvořák 2. Pavel Bartoš 3. Josef Červ senior 4. Jarda Šmídek 5. Luboš Mádl 6. Milan Matas 7. Vašek Šeba 8. Martin a Pepa Buzek 10. Pepa Červ junior 11. Petr Kříž 12. Jirka Procházka zvaný Manekýn 13. Petr Pátek 14. Jarda Perníček a Petr Červ
16. Honza Klípa

A na závěr bych chtěl poděkovat za přípravu turnaje Pepovi a Petrovi Červovým, za zapisování a plánování herního systému Týně a Vencovi (i když jsem ho musel neustále popohánět), za příjemnou obsluhu za pultem Tereze, za točení piva akorát na míru Milanovi a za nedělní úklid zasedací místnosti OÚ Stranný, kde se celý turnaj konal Mirce, Ivaně, Dádě, Tereze, Vencovi , Petrovi a Péťovi.

Josef Červ Starosta SDH Stranný a hlavní pořadatel

Pinčesu zdar!

(Zuzka, 14. 10. 2009 20:57)

Diky diky, stálo to za to, těšila jsem se, že si pak zahraju ještě po, ale bohužel turnaj trval az moc dlouho :-) favoritka?? :-) mela jsem asi malo fanousku, kdyz jsem hrála s Alčou...ta mi dala víc nez trochu zabrat :-) doufám, že si to vsichni zase nekdy zopakujem aspoň v takovym počtu a složením, jako teď... ;-) a nezapomeňte trenovat trenovat trenovat :-P mejte se, lidi :-)

divoka karta se nevyplatila :-)

(manekyn 11, 14. 10. 2009 11:39)

Ahoj všichni co jste se zučastnily v sobotu 10.10.09 turnaje ve stolním tenise. Dle mého názoru ke kterému se jistě také připojíte, si myslím že turnaj byl velice dobře zorganizován i kvalita klobás a soupeřu byla dost dobrá. Tím to chci poděkovat a smeknout před těma kdo tento turnaj zorganizoval :-) (klan Wormu a p.Vašík Šeba:-) ). V mužské kategorii jak jistě víte vyhrál Vašíkuv šéf ,všichni jsme to ale pochopily, v dnešní době je smutné přijít o práci ve které nic neděláte a je placena zlatem,vid Vašíku :-) :-) :-) já který jsem startoval na divokou kartu:-) turnaje jsem se nedostal nikam:-( :-) ale hrál jsem nejdelší a nejvyrovnanější zápas turnaje z pozdějším vítězem 11:1 a 11:2 :-) :-) Krásný zápas odehrál Vašík s Červíkem nejstarším,vážně BRAVO.....hoši. V kategorii něžného pohlaví vyhrála má favoritka Zuzka která stratila pouhé dva sety. Turnaj se vyvedl a jsem rád že jsem mohl být u toho.......vid Zuzko :-) :-) :-) zatím ahoj a těším se na další setkání......