Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj ve stolním tenise O pohár starosty SDH Stranný

15. 2. 2009
Takže konečné datum konání turnaje je na světě! A to 28.2.2008 v zasedácí místnosti OÚ Stranný. Zápis do startovní listiny a začátek turnaje plánujeme na 13.00 hod. Sportovní obuv na přezutí sebou. Nezapomenout si doma formu a dobrou náladu!!!Občerstvení zajištěno. Všichni jste srdečně zváni! (prosím o rozšíření této informace mezi potenciální zájemce o účasti na této akci)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(Karel Škramlík, 6. 3. 2009 14:40)

Chtěl bych poděkovat všem za výbornej turnaj v pinčesu. Ikdyž jsem cizí a většinu z Vás jsem do soboty neznal, tak se mi u Vás velmi líbilo. Výborná atmosféra a sranda. To je to nejdůležitější. Jinak mě jen mrzí, že jsem s Vámi nemoh posedět a popít déle, ale příští rok to určitě napravím. Tak pinčesu zdar a těším se na příště.

Opět vydařená akce!!!

(Josef, 3. 3. 2009 14:32)

V sobotu 28.2. jsme úspěšně zvládli turnaj ve stolním tenise „O pohár starosty SDH Stranný“. Turnaje se zúčastnilo 12 mužů a 6 žen. Ani tentokrát se nám domácím nepodařilo získat cenný pohár pro výzdobu naší hasičské zbrojnice. Ale to jen dokládá to, že turnaj byl velice kvalitně obsazen a diváci i ostatní účastníci turnaje se měli stále na co dívat. Odehrálo se spoustu zajímavých a kvalitních utkání (například Josef Červ porazil Milana Matase a Václav Šeba zas Josefa Červa). Celkový vítěz mužské kategorie Karel Škramlík nenašel soupeře a za celý turnaj neztratil ani set. Druhý Jaroslav Jirásek to už tak jednoduché neměl. A na třetím místě konečně zástupce domácích loňský finalista Milan Matas. Čtvrté místo obsadil Josef Buzek, páté místo obsadil Josef Červ, šesté Václav Šeba, sedmé Martin Mlejnek, osmé Dan Šulek, deváté Pavel Járka, o desáté místo se dělili Jaroslav Perníček a Mařík a dvanácté místo i přes nesmírnou bojovnost Roman Uzlík, který dostal cenu útěchy ovocné lízátko.
Mezi ženami si nejlépe vedla Alena Kaltounková, přítelkyně loňského vítěze Jardy Šmídka. Druhé místo obsadila Kevinova Kristýnka, třetí místo Bára Járková, čtvrté Iveta Jirásková a o páté místo se dělily sestry Anča a Majda.
Podle ohlasu samotných hráčů i přihlížejících diváků, se akce opět velmi zdařila jak po stránce sportovní, tak i po stránce společenské. Děkuji všem za účast na turnaji, jak hráčům, tak i divákům a nesmím zapomenout na všechny ty co měli co do činění s organizací. Děkuji Josef Červ.

Překlep

(JoB, 23. 2. 2009 20:32)

Jojo to byl překlep, 28.2. je ta schůze. Jarda aspoň slíbil, že přijede předat pohár vítězi.

To je škoda

(Josef, 23. 2. 2009 6:59)

To je škoda že nedprazí. Ale ten turnaj je 28.2 v sobotu!

Obhájce nedorazí

(JoB, 22. 2. 2009 11:22)

Obhájce loňského vítězství bohužel nedorazí. 29.2 má mysliveckou schůzi.