Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zábava v Bělici 7.2 2009

9. 1. 2009
Tak po několikaleté odmlce pořádáme hasičskou zábavu. A to v Bělici v hospodě   "U lípy" v sobotu 7. února od 20.00. K tanci a poslechu nám bude hrát Duo Vašek a Zdeňka. Všichni jsme zvědaví jak to dopadne. V  sobotu 10. ledna obejdem vesnici s osobním pozváním na zábavu (společenský večer) a doufáme, že vybereme něco málo na tombolu. Od OÚ Stranný máme do tomboly přislíbeny 2x 5metrů palivového dřeva. Lákadlem by mohl být divočák kterého máme slíbeného od nového člena SDH Romana. Doufáme že další nový člen Josef se nebude chtít nechat zahanbit a zapojí se aktivně do příprav zábavy. Tím ovšem v žádném případě nechci zrazovat ostatní dlouholeté členy SDH od účasti na přípravách a zařizování hasičské zábavy. Doufám že se do příprav zapojí co nejvíce členů a tím nám, a vlastně i sobě pomůžou se zdárným průběhem zábavy.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

můj dojem

(ivisek, 11. 2. 2009 10:02)

Opravdu se to moc povedlo,neslyšela se žádnou reakci na občerstvení ale to neva,hlavně že přišla vhod.
Hudba byla super,byli jsme na zábavě ne na disco.
Tombola vázla při vydávání ale pomohli nám ještě Páta s Liborem S. a to nám moc pomohlo takže i jim patří dík.Chtělo by to aby se příště zapojilo víc lidí při tombole a nemuselo by se nic měnit na jejím uspořádání.
Návštěvnost byla v hojném počtu.Pepo Kolik bylo lidí?????
Závěr-hodnotím kladně
Těším se na další takovou akci

Zábava

(UzlíkoŠebovi:-), 10. 2. 2009 21:43)

Tak v prvé řadě by jsme tedy chtěli podotknout, že no zas tak nejhorší to nebylo na to , že jsme pořádali zábavu po tolika letech a hlavně že byla učast hojná.Ale je pravda, že muzika nám mladým moc nevoněla...ale to je na vkusu každého z nás.A k tombole, Mirku a Ivču a Libču jsme obdivovali, že to tak bravurně zvládli, díky!a za pomoci Páťi to dostalo kvalitní řád:-)blahopřejeme a myslíme si , že když je to Hasičská zábava, bylo by vhodné, aby se do toho všichni hasiči zapojili jak s přípravou tak s pořadatelskýma věcma.A né, že si tam příjdou hasiči, kteří u nás jsou a nehnou ani brvou a pak si tam příjdou a mají plnou hubu keců:-)A mezi námi Hasičský ples má mít obleky, které tam chyběli.Jak jsme viděli na Bělickém plese byli všichni hasiči v has.obleku nebo případně v saku nebo košili....Jinak, doufáme, že se to příště podaří a zapojí se více lidí.Jo a co se týče RESERVE měli by mít rozhodně přednost, ti co přiložili ruce k dílu.

můj názor

(Libča, 10. 2. 2009 21:09)

Já si také myslím že to nebylo hrozný naopak mě osobně se tam líbilo. Ani ta hudba nebyla tak strašná je pravda že toho pro tu mladou generaci moc nehráli ale ti starší si zase libovali.Já doufám že příště bude a do organizace se nás zapojí mnohem víc a uplatníme veškeré nasbírané zkušenosti.

fotky

(Venoušek a Terinka, 8. 2. 2009 21:40)

Zábava možná nebyla s hlediska organizace dokonalá, ale určitě jsme se dobře bavili a užili si to. Jinak fotky jsme dali na můj odkaz.

Den po té

(Josef, 8. 2. 2009 17:02)

Po boji je každý generál. Tím ovšm nemyslím nic špatného na Patrikově komentáři. Všichni jsme čekali jak to dopadne.
Ani mě se moc nezamlouvala rezevačka stolů, ale je těžké někoho odmítnout a někoho ne.
Hudba byla taková jaká byla. Myslím že jsme se na ní dohodli všichni dávno před zábavou a nikdo nebyl proti, nebo dokonce jiný návrh. Zas tak hrozné to snad nebylo.
Tombola.... Tombolu jsem chtěl mít rychle odlosovanou aby zábava nevázla, ale s tímto postupem jsme neměli žádnou zkušenost. A ta byla dost výrazná!!! Osobně jsem očekával lepší průběh při vydávání, ale prostě to nešlo. Až se do věci zapojil právě Patrik a dal tomu trošku řád. Tímto Ti Patriku Děkuji!!!
Jestli bude někdy ňáké příště, to záleží na Vás všech. Uvítal bych daleko větší rozdělení kompetencí a úkolů mezi více lidí aby každý měl něco na starosti. Takhle mi to chvilkama připomínalo obávané "když jsi si to vymyslel, tak si to udělej". Ale nakonec snaha byla, jen ty potřebné zkušenosti, které jsme tímto získali jsme před zábavou neměli. Ono je něco jiného být baven a něco jiného bavit a starat se o průběh zábavy.
I mě potěšila výborná účast, hlavně Straňáků!!!
Budu se opakovat po Patrikovi, ale myslím že si poděkování sponzoři a všichni dárci kteří věnovali něco do tomboly zaslouží. Cen bylo opravdu hodně a hodnotné.
Děkuji všem sponzorům, organizátorů a zúčastněným za zdárný průběh zábavy.
Josef Červ

Upřímně

(Páťa, 8. 2. 2009 13:39)

Upřímně jsem byl hned naštvaný, když jsem se dozvěděl, že veškerá většina stolů měla cedulku RESERVE....opravdu to nebylo fér vůči ostatním, co přišli dříve a nemohli najít místo k sezení. Mělo to zůstat spravedlivě tak .... "kdo dřív přijde ten dřív sedí a na lepším místě"
Hudba....tak ta byla o ničem...podle ohlasů, co jsem zaslechl, tak pomalu samá negativa.Možná jste neměli lpět na živé hudbě a domluvit se např. s Přemkem Petrákem a on by to odehrál za tzv, dj pultem....pustil by tam i ze začátku dechovky pro starší a hlavně něco pro mladší generaci, aby to nebylo jen o tom se ožrat.Nemám nic proti živé hudbě....."Bělice měla fajn kapelu", ale tohle se dalo vyřešit i takto a za poloviční výdaje.
K tombole se snad ani nemá cenu vyjadřovat.....každý si uděla obrázek sám..Nebyl to špatný nápad, ale chtělo to dopilovat.Tvořili se fronty jak na výdej výher tak na toaletu.Mirka toho měla nad hlavu a nedivím se, že byla pak i nervózní.
Ale abych jen nekritizoval, tak nápad uspořádat zábavu byl určitě dobrý a věřím, že v dalších letech to bude jen a jen lepší.Účast byla výborná, až mě překvapila, a cen v tombole bylo požehnaně, což bylo lákadlem.
Poděkování si určitě zaslouží všichni organizátoři za nápad a snahu, sponzoři za své dary a lidé za účast.
Děkuji všem